Serdar Topraktepe: 'Beşiktaş'ın Galibiyete İhtiyacı Vardı'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Fenerbahçe derbisinin ardından oyuncularının mücadeleci performansını vurguladı.

Yayın Tarihi: 07.12.2024 22:47
Güncelleme Tarihi: 07.12.2024 22:47

Serdar Topraktepe: 'Beşiktaş'ın Galibiyete İhtiyacı Vardı'

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, galibiyetin önemine dikkat çekerek, "Beşiktaş'ın bu galibiyete ihtiyacı vardı." dedi.

Topraktepe, Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, "Akıllı oynamak zorundaydık. Sahada Tayyip Talha Sanuç ve Salih Uçan gibi az süre alan oyuncularımız vardı. Gedson Fernandes'i öne çıkararak dinamizmimizi artırdık. Arkada da sıkı durup geçişlerle gol aradık. Aslında Beşiktaş hep önde oynar ama bugün böyle yapmak zorundaydık." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda gerçekleştirdikleri oyuncu değişiklikleri hakkında bilgi veren Topraktepe, "Golü bulduktan sonra Fenerbahçe, ileriye uzun boylu oyuncularını koydu. Ndour ile Al Musrati'yi geri çekip kafa toplarında sıkıntı yaşamamaya çalıştık. Beşiktaş'ın buna ihtiyacı vardı. Gidişatımız iyi değildi. Savaşacağımıza söz verdik. Tüm oyuncularım çok iyi mücadele etti ve savaştı." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a derbide galibiyeti getiren golü atan Alex Oxlade-Chamberlain'in performansıyla ilgili görüşlerini paylaşan Topraktepe, "Alex'in kariyerini ve kalitesini kimse sorgulayamaz. Çok büyük bir oyuncu. Sakatlıklardan çıktıktan sonra uzun süredir süre almadı. Kampa da gelmedi. Onunla sürekli diyalog halindeydim. Girdiği 2 maçta da pozitif şeyler yaptı." dedi.

Geçen sezondan bu yana 3. kez Beşiktaş'ın başına geçen Topraktepe, "Beşiktaş'ta 31. senem. Oyuncularla diyaloglarımız çok iyi. Beşiktaş için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Beşiktaş'ın her zaman içindeyim." ifadelerini kullandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı