Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Serdar Ortaç depresyon nedenini açıkladı: Ayağımı kaybetmek üzereyim

Serdar Ortaç, MS hastalığı nedeniyle ayağını kaybetme tehlikesi yaşadığını söyledi. Şarkıcı, sahneye çıktığında mutlu olduğunu ve kişisel bakımına dikkat ettiğini belirtti.

Yayın Tarihi: 30.12.2023 10:56
Güncelleme Tarihi: 30.12.2023 10:56

Serdar Ortaç depresyon nedenini açıkladı: Ayağımı kaybetmek üzereyim

Serdar Ortaç'tan sağlık açıklaması: Ayağımı kaybetmek üzereyim

Ünlü popçu Serdar Ortaç, MS hastalığı ile ilgili son durumunu paylaştı. Ortaç, “Ayakkabımı bile tek başıma çıkaramıyorum. Ayağımı kaybetmek üzereyim” diye konuştu.

Serdar Ortaç Güzellik merkezinde görüntülendi

Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün bir güzellik merkezine gitti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, kendisine bakmaya çalıştığını söyledi. Ortaç, “Depresyondaydım, arkadaşımın ısrarıyla geldim. Kişisel bakım sadece kadınlar için değil, erkekler de önemsemeli” dedi.

Sağlık sorunlarından da bahseden Serdar Ortaç, MS hastalığının tedavisinin olmadığını belirtti. Ortaç, “Üç kere atak geçirdim, dördüncüsü olursa çok kötü olur. Ayağımı kaybetme tehlikesi yaşıyorum. İnşallah böyle bir şey olmaz” diye dile getirdi.

Serdar Ortaç, sahneye çıktığında bütün sıkıntılarını unuttuğunu ifade etti. Ortaç, “Sahnede mutlu oluyorum. Bu yüzden çok sayıda konser veriyorum. Bunalımın sebebi aşk veya boşanma değil. Hastalığım yüzünden. Artık bisiklete bile bine miyorum. Bu durum beni üzüyor” dedi.