Selendi'de Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu coşkuyla kutlandı
Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu, Türkiye genelinde olduğu gibi Selendi ilçesinde de yoğun bir katılımla kutlandı. Kutlamalar, ilçe merkezinde toplanan taraftarların sokaklara akın etmesiyle başladı.
Kutlamanın detayları
Taraftarlar ellerinde bayraklar ve meşalelerle sokaklara çıktı. İlçe merkezinde oluşturulan araç konvoyları renkli görüntülere sahne olurken, taraftarlar marşlar söyleyip tezahüratlar yaparak şampiyonluk sevincini paylaştı.
Kutlamalar sırasında yakılan meşaleler ve havai fişek gösterileri gecenin görsel bir şölen haline gelmesini sağladı. İlçe merkezinde toplanan yüzlerce taraftar uzun süre 'Şampiyon Galatasaray' tezahüratları yaptı.
Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda vatandaşlar, tarihe geçen bu şampiyonluğun mutluluğunu birlikte yaşadı. Etkinlikler boyunca ilçe genelinde coşku ve dayanışma öne çıktı.
GALATASARAY’IN 26. ŞAMPİYONLUĞU SELENDİ’DE BÜYÜK BİR COŞKUYA SAHNE OLDU. ELLERİNDE BAYRAK VE MEŞALELERLE SOKAKLARA ÇIKAN TARAFTARLAR, ARAÇ KONVOYLARI VE TEZAHÜRATLARLA GECE BOYUNCA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI.