DOLAR
42,81 -0,03%
EURO
50,24 -0,17%
ALTIN
6.073,22 -1,69%
BITCOIN
3.847.950,34 -1,86%

Selçuk’ta 3 aylık takip sonrası eş zamanlı narkotik operasyonunda 18 kişi tutuklandı

İzmir’in Selçuk ilçesinde üç aylık teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli yakalandı ve tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22.12.2025 09:42
Güncelleme Tarihi: 22.12.2025 09:44

Selçuk’ta 3 aylık takip sonrası eş zamanlı narkotik operasyonunda 18 kişi tutuklandı

Selçuk’ta üç aylık takip sonrası eş zamanlı narkotik operasyonu

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdikleri çalışma sonucu, ilçede uyuşturucu ticaretine yönelik kapsamlı bir operasyona imza attı. Yaklaşık üç ay süren teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Operasyon ve ele geçirilenler

Torbalı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda çeşitli türlerde ve çok sayıda satışa hazır hale getirilmiş (meşe tabir edilen) uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, zanlıların uyuşturucuyu piyasaya sürmek için kullandığı çeşitli materyallere de el konuldu.

Adli süreç

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlıların tamamı, ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Analiz: Selçuk’ta yürütülen bu tür çalışmalarda teknik ve fiziki takibin birleşmesi, organize uyuşturucu ticaretine yönelik etkin müdahaleyi mümkün kılıyor. Savcılık ve emniyet iş birliğiyle planlanan eş zamanlı operasyonlar, şüphelilerin hareket kabiliyetini sınırlayarak delillerin korunmasına ve adli sürecin hızlı ilerlemesine katkı sağlıyor.

İZMİR’İN SELÇUK İLÇESİNDE POLİSİN 3 AY SÜREN TİTİZ TAKİBİ SONRASI DÜZENLENEN EŞ ZAMANLI...

İZMİR’İN SELÇUK İLÇESİNDE POLİSİN 3 AY SÜREN TİTİZ TAKİBİ SONRASI DÜZENLENEN EŞ ZAMANLI OPERASYONDA, ZEHİR TACİRLERİNE DARBE İNDİRİLDİ. OPERASYON KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINAN 18 ŞÜPHELİ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

İZMİR’İN SELÇUK İLÇESİNDE POLİSİN 3 AY SÜREN TİTİZ TAKİBİ SONRASI DÜZENLENEN EŞ ZAMANLI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.