Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, Çıksorut ve Umut Mahallelerini Ziyaret Etti
Ziyaretler ve saha çalışmaları
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçe genelindeki saha ziyaretleri kapsamında Çıksorut ve Umut mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. "Makamda değil, sahada belediyecilik" anlayışıyla hareket eden Yılmaz, sokak sokak dolaşarak talep ve önerileri dinledi ve yapılan çalışmaların yansımalarını yerinde gözlemledi.
Mahalle parklarında gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde özellikle gençler ve çocuklarla yakından ilgilendi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlarla ilgili görüşleri birebir dinleyip notlar aldı.
Kadınlarla buluşma ve katılımcı yönetim vurgusu
Başkan Yılmaz, kadınlarla özel toplantılar yaparak belediye hizmetlerinin günlük yaşama etkilerini onların perspektifinden dinledi. Kadınların öneri ve taleplerine önem verdiklerini belirten Yılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Şehitkamil’i birlikte yönetiyoruz. Kadınlarımızın görüşleri bizim için yol gösterici. Her bir talep, her bir öneri bizim hizmet anlayışımızın temelini oluşturuyor. Bizim en büyük gücümüz, aramızdaki dayanışma ve kardeşliktir. Aynı sokakları paylaşan, aynı şehirde yaşayan insanlar olarak birbirimize sahip çıktığımız sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yok."
Kültürel faaliyetlerin yeniden başlaması
Havaların düzelmesiyle sosyal ve kültürel faaliyetlerin hız kazanacağını belirten Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenecek kültür gezilerinin yeniden başlayacağını müjdeledi. "Hemşehrilerimizin sadece altyapı ve üstyapı hizmetleriyle değil, sosyal ve kültürel anlamda da zengin bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Kültür gezilerimizle vatandaşlarımızın farklı şehirleri tanımasını, yeni deneyimler kazanmasını istiyoruz" dedi.
Yılmaz, Şehitkamil’de katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI UMUT YILMAZ, İLÇE GENELİNDE SÜRDÜRDÜĞÜ SAHA ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ÇIKSORUT VE UMUT MAHALLELERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. "MAKAMDA DEĞİL, SAHADA BELEDİYECİLİK" ANLAYIŞIYLA HAREKET EDEN YILMAZ, SOKAK SOKAK GEZEREK TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ, YAPILAN ÇALIŞMALARIN YANSIMALARINI YERİNDE GÖZLEMLEDİ.