Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, Şehadetinin 14. Yılında Salihli'de Anıldı

Bingöl'de 2011'de şehit düşen Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, şehadetinin 14. yılında Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen ziyaret ve dualarla anıldı.

Yayın Tarihi: 08.11.2025 17:12
Güncelleme Tarihi: 08.11.2025 17:12

Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, Şehadetinin 14. Yılında Salihli'de Anıldı

Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, Şehadetinin 14. Yılında Salihli'de Anıldı

Anma ve Ziyaret

Uzman Çavuş Erdoğan Kayar, 2011 yılında Ankara'dan Van'a mahkum taşıyan cezaevi aracının Bingöl yakınlarında devrilmesi sonucu şehit oldu. Şehadetinin 14. yılı vesilesiyle memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde ailesiyle bir araya gelindi ve dualar edildi.

Ziyaret kapsamında Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan şehidin Yörük Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Kaymakam Güldoğan, şehit eşi Latife Kayar ile bir süre sohbet etti ve devletin şehit aileleriyle dayanışmasını vurguladı.

Katılım ve Kapanış

Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Hasan Karasoy ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz da katıldı. Ziyaret sonrası okunan dualarla anma programı sona erdi.

Kaymakam Güldoğan şöyle dedi: "Devletimiz, şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanındadır. Aziz şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum".

BİNGÖL’DE 2011 YILINDA ŞEHİT OLAN UZMAN ÇAVUŞ ERDOĞAN KAYAR, ŞEHADETİNİN 14. YILINDA MEMLEKETİ...

BİNGÖL’DE 2011 YILINDA ŞEHİT OLAN UZMAN ÇAVUŞ ERDOĞAN KAYAR, ŞEHADETİNİN 14. YILINDA MEMLEKETİ MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE DUALARLA ANILDI.

BİNGÖL’DE 2011 YILINDA ŞEHİT OLAN UZMAN ÇAVUŞ ERDOĞAN KAYAR, ŞEHADETİNİN 14. YILINDA MEMLEKETİ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.