Şehit polis Sinan Çetinkaya'nın ailesine ziyaret
Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2022 yılında görev başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Polis Memuru Sinan Çetinkaya'nın ailesini evlerinde ziyaret etti. Aktaş, aile fertleriyle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu ve şehidin anısını saygı ile yad etti.
Ziyaretin detayları:
Ziyaret sırasında Çetinkaya için dualar okundu, rahmet ve minnet duyguları paylaşıldı. Emniyet müdürlüğü yetkilileri ailenin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi; aile fertleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Ziyaret, şehit yakınlarının yalnız bırakılmayacağı mesajını güçlendirdi.
Emniyet teşkilatının ve devletin mesajı:
Aktaş, emniyet teşkilatının şehit ailelerini kendi ailesinin bir parçası olarak gördüğünü belirtti ve devletin tüm imkanlarıyla şehit yakınlarının yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Haber metninde, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağı ifade edildi.
MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ, 2022 YILINDA GÖREVİ BAŞINDAYKEN GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU SİNAN ÇETİNKAYA'NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.