Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Seçim manifestoları emekliye yarayacak! Ak Parti'den emekliye özel indirim tanımlanacak

Ak Parti seçimden sonra gerçekleştirmek üzere seçim vaatlerini açıklamaya başladı. İlk açıklama emekliyi sevindireceğe benziyor

Yayın Tarihi: 22.12.2023 13:09
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 13:09

Seçim manifestoları emekliye yarayacak! Ak Parti'den emekliye özel indirim tanımlanacak

2024 Mart seçimleri merakla bekleniyor. Partilerin seçim hazırlıkları yavaş yavaş başlarken, seçim vaatleri de yavaş yavaş oluşturulmaya başlıyor. AK Parti'de 2024 seçimleri öncesinde programını yavaş yavaş hazırlamaya başladığı bilgisi verilmiş bulunuyor. 2024 adaylarının belirleme çalışmalarının devam ettiği Ak Parti de diğer taraftan seçim ile alakalı vaatler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting programı da oluşturulmaya başlarken, kampanya programı ile alakalı bilgiler kulislerde dolanıyor.

AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün gündeme çıkan AK Parti seçim çalışmaları ile alakalı detaylarda emekliye özel olarak sağlanacak imkanlar konuşuluyor. Seçimlere az bir vakit kala partilerin seçim kampanyaları şekillenmeye başlarken, AK Parti'nin emekliye özel seçim vaadi açıklandığı iddia ediliyor. Henüz netleşmese de seçim kampanyasını üstlenen ekibin bakanlıkları ziyaret ettiği ve fikir alışverişinde bulunduğu konuşuluyor. Öte yandan vatandaşa manifesto olarak sunulabilecek konularında bu sayede netliğe kavuşmaya başladığı da belirtiliyor.

TL

BAKANLIKLAR İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Kent tarımı projeleri ile alakalı Tarım Bakanlığından fikir alış verişi yapıldığı belirtilirken, emekliye özel olarak sunulacak olan fırsatlar konusunda da çalışmaların başladığı Arda Erdoğan tarafından açıklanmış bulunuyor. Emekliler için sağlanacak olan özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamalarının indirime tabi tutulacağı ve bu konuda gidişatın nasıl olabileceği konusundaki çalışmaların olduğu açıklanırken, sistemin çalışması için gerekliler listesinin oluşturulmaya başlandığı da belirtiliyor.

Öte yandan geçtiğimiz 5 sene içindeki muhalefet belediyelerinin vadettiği kimi görevleri yerine getiremedikleri de açıklanmış bulunuyor. Bu kapsamda belediyecilik hizmetleri adı altında 15 maddeden oluşan bir kiste oluşturulacağı da Arda Erdoğan'ın açıklamasında yer alıyor