Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,39 -0,12%
EURO
34,61 -0,58%
ALTIN
2.379,33 -1,8%

Sarıyer'de taksici bıçaklanarak öldürüldü: Cinayet şüphelileri aranıyor

Sarıyer'de yaşanan korkunç olayda taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yayın Tarihi: 17.04.2024 22:15
Güncelleme Tarihi: 17.04.2024 22:15

Sarıyer'de taksici bıçaklanarak öldürüldü: Cinayet şüphelileri aranıyor

Sarıyer'de yaşanan dehşet verici olayda taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Olay, Tarabya Mahallesi'nde Pamuk Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, beş yerinden bıçaklanarak öldürülen Yanıkyürek'in cansız bedeni, hareket halindeki bir otomobilden yola atıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Yaşar Yanıkyürek'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı incelemelerin ardından Yanıkyürek'in cansız bedenini Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

cinayet

Polis ekipleri, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, Yanıkyürek'in aracının müşteri gibi binen kişi ya da kişiler tarafından gasp edildiği belirlendi.

Olayın ardından Sarıyer'de güvenlik önlemleri arttırıldı ve cinayetin aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.