Sarıyer, Barış Alıcı ile anlaştı: 28 yaşındaki futbolcu lacivert-beyazlılarda

Sarıyer, Trendyol 1. Lig'de 28 yaşındaki Barış Alıcı ile anlaşma sağladığını açıkladı; imza töreninde başkan Ahmet Emre Yaldız yer aldı.

Yayın Tarihi: 08.06.2026 21:10
Güncelleme Tarihi: 08.06.2026 21:14

Sarıyer, Barış Alıcı ile anlaştı: 28 yaşındaki futbolcu lacivert-beyazlılarda

Sarıyer, Barış Alıcı’yı kadrosuna kattı

Sarıyer Spor Kulübü, Trendyol 1. Lig transfer döneminde Barış Alıcı ile anlaşma sağlandığını resmen duyurdu. Kulübün açıklamasında "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Barış Alıcı ile anlaşmaya varmıştır" ifadesine yer verildi.

İmza töreni

28 yaşındaki futbolcu, Sarıyer Kulübü Başkanı Ahmet Emre Yaldız'ın da katıldığı törende kendisini lacivert-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Kulüp yetkilileri törende yapılan açıklamaların, transfer sürecinin tamamlandığını gösterdiğini belirtti.

Transferin anlamı

Kulübün resmi beyanına göre bu imza, Sarıyer'in yeni sezon hazırlıkları kapsamında yürüttüğü transfer çalışmalarının öncelikli adımlarından biri olarak değerlendiriliyor. Yönetim ve teknik ekip tarafından yürütülen planlamanın somut bir sonucu olan anlaşma, takımın kadro yapısına katkı amaçlıyor.

Resmi açıklama ve tören detayları kulübün iletişim kanalları üzerinden kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

TRENDYOL 1. LİG EKİPLERİNDEN SARIYER, BARIŞ ALICI'YI KADROSUNA KATTI

TRENDYOL 1. LİG EKİPLERİNDEN SARIYER, BARIŞ ALICI'YI KADROSUNA KATTI

TRENDYOL 1. LİG EKİPLERİNDEN SARIYER, BARIŞ ALICI'YI KADROSUNA KATTI

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!