Sarıgöl öğrencileri kan bağışıyla yaşamda fark yarattı
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okul bahçesinde kurulan stantta düzenlenen kampanyaya katılarak Türk Kızılayı ekiplerine destek verdi. Öğrencilerin gönüllü kan bağışında bulunması, kampanyanın hedeflerine ulaşmasına katkı sağladı.
kampanya alanı ve katılım:
Türk Kızılayı Kan Merkezi ekipleri, okul bahçesinde stant kurarak gün boyunca kan bağışı kabul etti. Öğrencilerin yanı sıra çevre halkından gelen gönüllü vatandaşlar da bağışlarda bulundu ve kampanya geniş katılımla sürdü.
sorumluların değerlendirmesi:
Sarıgöl Türk Kızılayı İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, öğrencilere teşekkür etti. Tüfekçi, özellikle Sarıgöl Tapu ve Kadastro ile Haritacılık Bölümü öğrencilerinin gönüllü bağışta bulunmasını vurgulayarak gençlerin duyarlılığını takdir etti ve aynı şekilde bağış yapan tüm vatandaşlara da minnet duyduklarını belirtti.
Etkinlik, hem bölgedeki kan stoklarına katkı sağladı hem de gençlerin toplum yararına sorumluluk almasının somut bir örneği olarak değerlendirildi.
MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SARIGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ, TÜRK KIZILAYINA KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ.