Sarıgöl'de minik cimnastikçilerden gösteri

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Sportland01 Spor Kulübü'nün 3-12 yaş arası 60 sporcusunun sahne aldığı ilk cimnastik gösterisi, Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda yüzlerce izleyiciyle buluştu.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 09:42
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 09:42

Sarıgöl'de minik cimnastikçilerden gösteri

Sarıgöl'de minik cimnastikçilerden gösteri

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ilk kez düzenlenen cimnastik şöleni Sportland01 Spor Kulübü tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik, Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlendi ve yüzlerce vatandaş tarafından izlendi.

Etkinlik ve performanslar

Gösterilerde 3-12 yaş arasındaki 60 sporcu trambolin, air track, yer hareketleri ve dans gösterileri sundu. Minik sporcuların sergilediği düzenli ve planlı performanslar uzun süre alkışlandı.

Kulübün hedefleri ve antrenörün değerlendirmesi

Sportland01 Spor Kulübü, ilçede iki yıldır faaliyet gösteriyor. Kulübün 2. Kademe Artistik Cimnastik Antrenörü Fadime Koyuncuoğlu, etkinliğin amacını şöyle açıkladı:

"Amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek ve onların başarılarını takdir etmekti. 3-12 yaş arasındaki 60 öğrencimizle bu şöleni gerçekleştirdik. Kulüp olarak hedefimiz ilçedeki tüm çocuklara ulaşmak, özgüveni yüksek, sağlıklı ve kötü alışkanlıklardan uzak bireyler yetiştirmektir. İki yıldır faaliyet gösteren kulübümüz, 2025-2026 eğitim öğretim yılında okullar arası Minik A, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde il genelinde önemli başarılara imza attı. Bundan sonraki hedefimiz ise ülke genelinde başarı elde edecek sporcular yetiştirmektir."

Etkinlik, Sarıgöl'de ilk kez düzenlenen bir organizasyon olarak yerel sporseverleri bir araya getirdi ve kulübün bölgedeki çalışmalarını görünür kıldı.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE İLK KEZ DÜZENLENEN CİMNASTİK ŞÖLENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. SPORTLAND01...

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE İLK KEZ DÜZENLENEN CİMNASTİK ŞÖLENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. SPORTLAND01 SPOR KULÜBÜ'NÜN 3-12 YAŞ ARASINDAKİ 60 SPORCUSUNUN SAHNE ALDIĞI GÖSTERİLER, YÜZLERCE VATANDAŞ TARAFINDAN İLGİYLE İZLENİRKEN MİNİK SPORCULAR PERFORMANSLARIYLA AYAKTA ALKIŞLANDI.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE İLK KEZ DÜZENLENEN CİMNASTİK ŞÖLENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. SPORTLAND01...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.