Sapanca gölünde şnorkel ve deniz gözlüğüyle bir erkeğin cesedi bulundu

Sapanca Gölü'nde şnorkel ve deniz gözlüğü takılı halde bulunan Hazar Can Ateş (47) hayatını kaybetti; cesedi otopsi için gönderildi.

Yayın Tarihi: 15.06.2026 21:40
Güncelleme Tarihi: 15.06.2026 22:11

Sapanca gölünde şnorkel ve deniz gözlüğüyle bir erkeğin cesedi bulundu

Sapanca gölünde şnorkel ve deniz gözlüğüyle bir erkeğin cesedi bulundu

Olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, Yanık Mahallesi Dere Ağzı mevkisinde Sapanca Gölü'ne gelen Hazar Can Ateş (47), yaklaşık 75 metre açıkta, deniz gözlüğü ve şnorkel takılı halde su yüzeyinde hareketsiz bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Botla suya giren AFAD ekipleri, su yüzeyinde hareketsiz duran Ateş'i bota alarak kıyıya çıkardı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ateş'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından şahsın cansız bedeni Sapanca Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Ceset, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi. Olayla ilgili adli ve idari inceleme başlatıldı.

SAKARYA'NIN SAPANCA İLÇESİNDE DEREDE ŞNORKEL VE DENİZ GÖZLÜĞÜ TAKILI VAZİYETTE ERKEK CESEDİ...

SAKARYA'NIN SAPANCA İLÇESİNDE DEREDE ŞNORKEL VE DENİZ GÖZLÜĞÜ TAKILI VAZİYETTE ERKEK CESEDİ BULUNDU.

SAKARYA'NIN SAPANCA İLÇESİNDE DEREDE ŞNORKEL VE DENİZ GÖZLÜĞÜ TAKILI VAZİYETTE ERKEK CESEDİ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.