Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı İsmail Aydoğdu ile güvenlik görevlisi Harun Polat yaralandı.
Alınan bilgilere göre, hastanede görev yapan Aydoğdu ve Polat, bir şüpheli olan İ.H.K. tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Olayın ardından ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri de şüpheli I.H.K.'yi gözaltına aldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, emniyete götürüldü.
Şanlıurfa Valiliği, saldırının saat 18.00 sıralarında gerçekleştiğini ve yaralanan personelin hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Valilik, saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti ve yaralı görevlilere acil şifalar diledi.
Olayla ilgili adli ve idari inceleme başlatıldığı belirtildi. Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü de tüm sağlık camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, hastanede tedavi gören Aydoğdu ve Polat'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Hastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde ise, saldırganın hastane koridorunda dolaşarak güvenlik görevlisi ve doktora saldırdığı anlar yer alıyor.
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde hastanede bıçaklı saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı ile güvenlik görevlisi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde hastanede bıçaklı saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı ile güvenlik görevlisi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.