Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,2 -0,01%
EURO
35,02 -0,02%
ALTIN
2.503,58 0,62%

Sandık Kokusu Irmak kimdir, nereli? Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral'ın dizileri ve biyografisi

Sandık Kokusu dizisinin Irmak karakterine hayat veren Meriç Aral kimdir? Oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler. İşte Meriç Aral’ın biyografisi…

Yayın Tarihi: 28.12.2023 13:24
Güncelleme Tarihi: 28.12.2023 13:24

Sandık Kokusu Irmak kimdir, nereli? Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral'ın dizileri ve biyografisi

Sandık Kokusu dizisinin Irmak karakterine hayat veren Meriç Aral kimdir? Oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler. Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Meriç Aral, Irmak karakteriyle dikkat çekti. Peki, Meriç Aral kimdir? Oyuncunun hayatı ve kariyeri nasıl şekillendi? İşte Meriç Aral’ın biyografisi…

sandık kokusu

MERİÇ ARAL KİMDİR?

Meriç Aral, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aral'ın annesi psikolog, babası ise mimardır. Küçük yaşlarda tiyatroya ilgi duymaya başladı. Lise eğitimini İstanbul Alman Lisesi’nde tamamladı. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girdi. Burada eğitimini tamamladıktan sonra, profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Daha önce Söz, Kimler Geldi Kimler Geçti, Biz Böyleyiz, Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu gibi birçok başarılı dizide rol almıştır.

Meriç Aral, Sandık Kokusu dizisinin başrol ekibine katıldı. Melis Civelek ve Zeynep Gür imzasını taşıyan dizinin 6. bölümünden itibaren kadrosuna dahil olan Aral, Kızılcık Şerbeti'nin yazarı olan Civelek ile aynı projede yer alacak. 35 yaşındaki Aral, Filiz'in kızlarından Irmak karakterine hayat vererek hikayedeki tansiyonu daha da yükseltecek. 

sandık kokusu