Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sandık Kokusu Ayşe kimdir, nereli? Sandık Kokusu'nun Ayşe'si Nevzer Tuğçe Gülhan’ın yaşı ve biyografisi

Show TV’nin yeni dizisi Sandık Kokusu, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin konusu, oyuncuları ve karakterleri hakkında çok sayıda arama yapılıyor. Peki, dizide Ayşe karakterini canlandıran Nevzer Tuğçe Gülhan kimdir? İşte Sandık Kokusu'nun Şahin'i Nevzer Tuğçe Gülhan'ın yaşı, dizileri ve biyografisi

Yayın Tarihi: 27.12.2023 19:21
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 19:21

Sandık Kokusu Ayşe kimdir, nereli? Sandık Kokusu'nun Ayşe'si Nevzer Tuğçe Gülhan’ın yaşı ve biyografisi

Sezonun dikkat çeken dizilerinden biri olan Sandık Kokusu'nun oyuncu kadrosu, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu bağlamda, dizide Ayşe karakterini canlandıran Nevzer Tuğçe Gülhan'ın biyografisi ve kariyeri ilgi uyandırıyor.

sandık kokusu

Nevzer Tuğçe Gülhan kimdir?

İstanbul doğumlu olan yetenekli oyuncu Nevzer Tuğçe Gülhan, 18 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde eğitim görmüş ve aynı zamanda Dialog Anlatım'da oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca okçuluk konusunda da uzmanlaşan Gülhan, kariyerine farklı alanlarda kendini geliştirerek devam etmektedir.

Sosyal medya platformu Instagram'da "nevzertugcegulhan" kullanıcı adıyla aktif olan Gülhan, buradan 1566 takipçisiyle paylaşımlarını sürdürmektedir.

Nevzer Tuğçe Gülhan, çok yönlü yetenekleri ve kariyerindeki başarılarıyla dikkat çeken bir isim olarak Türkiye'nin sevilen oyuncuları arasında yer almaktadır. 2023 itibarıyla 33 yaşında olan Gülhan'ın filmografi kapsamında "Camdaki Kız", "Yargı", "Masumlar Apartmanı", "Sihirli Annem", "Leyla ile Mecnun", "Duy Beni", "Sıcak Kafa", "Sipahi", "Adım Farah", "Yasak Elma", "Kızılcık Şerbeti", "Yüz Yıllık Mucize", "Kendi Düşen Ağlamaz", "Bir Derdim Var" gibi dizi ve filmler bulunmaktadır.

sandık kokusu