Mehmet Ali Topçuoğlu için Gaziantep’te cenaze töreni düzenlendi
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gülsan Holding Onursal Başkanı ve Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Topçuoğlu için Gaziantep’te cenaze töreni gerçekleştirildi. Öğle namazını müteakip Gaziantep Asri Mezarlık’ta bulunan Şireci Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum, aile mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Törene katılanlar
Cenaze törenine, aralarında Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Ömer Kalaylı, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, oda ve borsa temsilcileri, GAOSB ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile STK ve siyasi parti temsilcileri, sanayiciler ve çok sayıda seveni katıldı.
Hayatı ve topluma katkıları
1937 yılında Kilis’te doğan Mehmet Ali Topçuoğlu, sanayi ve ticaretteki başarısını sosyal sorumluluk projeleriyle pekiştirdi. Gaziantep ve Kilis illerine eğitim, sağlık, cami ve sosyal tesis alanlarında birçok eser kazandırdı. Otomotiv sektörüne 70 yılını veren Topçuoğlu, sektörün duayenleri arasında anılıyor; Türkiye’nin ilk otomotiv meslek lisesini Gaziantep’e kazandırması, eğitim ve sektör arasındaki bağın güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak öne çıkıyor.
Aile ve taziye bilgileri
Merhum, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlunun babası; merhum Naci Topçuoğlu ile Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vedat Topçuoğlunun ağabeyi olarak biliniyordu. Taziyeler Belkıs Konutlarında kabul ediliyor.
Mehmet Ali Topçuoğlunun vefatı, bölge sanayisi ve eğitim yatırımlarında uzun yıllar süren katkılarının hatırlanmasına vesile oldu; iş dünyası temsilcileri ve kamu kurumları tarafından yapılan katılımla tören, hem taziye hem de bir teşekkür niteliği taşıdı.
GAZİANTEP'TE GEÇİRDİĞİ RAHATSIZLIK SONUCU HAYATINI KAYBEDEN SANAYİCİ GÜLSAN HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI VE TOPÇUOĞLU OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ALİ TOPÇUOĞLU, KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ. CENAZE TÖRENİNE TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT DA KATILDI.