Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,42 -0,12%
EURO
34,92 0,28%
ALTIN
2.427,51 0,04%

Samsung Galaxy AI platformuna yeni diller ekliyor!

Artık kimse dil engeline takılmayacak! Samsung markasından büyük adım! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 15.04.2024 14:27
Güncelleme Tarihi: 15.04.2024 14:27

Samsung Galaxy AI platformuna yeni diller ekliyor!

Samsung markası piyasaya yeni bir soluk getiriyor! Yeni telefonla birlikte bütün dil engelleri aşılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ARTIK DİL ENGELİNE TAKILMAYACAKSINIZ

Samsung markası desteklenen 13 dil ve lehçe üstüne Galaxy kullanıcılarının yapay zeka yardımıyla yeni dillerden de faydalanmasını sağlıyor. Samsung markasının bu sene içinde Galaxy cihazlara Romence, Türkçe, Hollandaca, İsveççe ve Çince, Avrupa Portekizcesini de eklemeyi hedefliyor. Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh dillerle ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Mobil yapay zekayı herkesin kullanmasına kararlı olan Galaxy AI platformunun desteklediği dillere bu sene yeni dillerin de eklenmesi Samsung markasına büyük ortanda daha fazla Galaxy kullanıcısının dil engellerini aşmasını ve iletişim kurmasını sağlayacak. 

dil engelleri tamamen kalkıyor

Teknolojilerimizi inovasyonlarla geliştirmeye ve birinci sınıf mobil yapay zeka deneyimlerine öncülük edeceğiz. Bu şekilde sınırsız potansiyellerini ortaya çıkarabilmeleri amacıyla daha fazla kullanıcının doğru araçlarla donatılmasını sağlayacağız.' Galaxy AI'da canlı çeviri, telefon görüşmesinde karşılıklı ve gerçek zamanlı ses ve metin çevirisi, seyahat rezervasyonu yaptırmak, büyük anne ya da büyük babayla kendi diliyle sohbet etmeyi kullanıcılar için daha kolay hale getirmeyi hedefliyor.