Samsun Vezirköprü Susuz Mahallesi’nde kayıp vatandaş için arama çalışmaları devam ediyor
Susuz Mahallesi Çaltuluoğlu Sokak’ta ikamet eden Nimet Serdar, 17 Ocak günü saat 10.00 sıralarında evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Aynı gün saat 17.30’da yapılan ihbarın ardından vatandaşlar ve kolluk güçlerince arama çalışması başlatıldı.
Koordinasyon ve yürütme
Arama çalışmalarını yerinde koordine etmek üzere Susuz Mahallesi’ne giden Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, saha yetkililerinden bilgiler aldı. Çalışmalar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur İstanbul yönetiminde yürütülüyor.
Katılan birimler ve arama ekibinin kapsamı
Çalışmalara tüm kurumlar seferber edildi. Arama ekibinde AFAD ekipleri ve dron ekibi, 32 jandarma personeli, 11 asayiş komando personeli, İl Jandarma Komutanlığı iz takip köpek unsuru, UMKE ekipleri ile canlı arama köpek unsuru, Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi ve yaklaşık 30 vatandaş yer alıyor.
Arama çalışmaları halen devam ediyor; yetkililerden alınan bilgilere göre saha taramaları ve koordineli arama faaliyetleri sürdürülüyor.
SAMSUN’UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNE BAĞLI SUSUZ MAHALLESİ'NDE KAYIP VATANDAŞIN BULUNMASI İÇİN BAŞLATILAN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR.