operasyonun ayrıntıları:
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik olarak İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Ekipler şüphelilerin üst, araç ve ikamet aramalarını titizlikle yürüttü.
ele geçirilen maddeler ve silahlar:
Aramalarda 5 bin 366 adet sentetik hap, 9,16 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 80 adet fişek ele geçirildi. Buluntular, suç vasfı ve miktarı itibarıyla incelenmek üzere emniyet kayıtlarına geçirildi.
hukuki süreç:
Operasyon kapsamında toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı ve soruşturma işlemleri devam ediyor.
SAMSUN’DA POLİS EKİPLERİNİN İLKADIM, ATAKUM VE CANİK İLÇELERİNDE DÜZENLEDİĞİ UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.