DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.856.262,27 -0,27%

Samsun'da kuyumcudan 50 gram altın çalan şüpheli U.Ş. yakalandı, adli kontrolle serbest bırakıldı

Samsun İlkadım'da müşteri gibi girip 50 gram altın çalan U.Ş. yakalandı; altın iade edildi, şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 16.10.2025 15:30
Güncelleme Tarihi: 16.10.2025 15:30

Samsun'da kuyumcudan 50 gram altın çalan şüpheli U.Ş. yakalandı, adli kontrolle serbest bırakıldı

Samsun'da kuyumcudan 50 gram altın çalan şüpheli yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kuyumcudan 50 gram altın çalındığı ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, şüpheli olduğu belirlenen kişi yakalandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay ve görüntüler

Kale Mahallesi Namık Kemal Caddesi'ndeki kuyumcuda gerçekleşen hırsızlık anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kuyumcuya müşteri gibi giren zanlının tezgâh üzerinden altını alarak iş yerinden ayrıldığı anlar yer aldı.

Soruşturma ve adli süreç

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının U.Ş. (30) olduğunu tespit etti. Zanlı, adresine düzenlenen operasyonla yakalandı ve ele geçirilen altın kuyumcuya teslim edildi.

Gözaltına alınan U.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, emniyet ve adli makamların çalışmaları sonucu kayıt altına alınarak soruşturma süreci devam ediyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde kuyumcudan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde kuyumcudan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı