Samsun'da kar yağışında trafik levhası temizleyen öğrenciye karne gününde polis ziyareti

Samsun'da kar yağışı sırasında trafik levhalarını temizleyerek güvenliğe katkı sağlayan Hasköy Ortaokulu öğrencisi Kadir Emin Gürsoy, karne günü polis tarafından ziyaret edilip ödüllendirildi.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 22:46
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 22:46

Samsun'da kar yağışında trafik levhası temizleyen öğrenciye karne gününde polis ziyareti

Samsun'da kar yağışında trafik levhası temizleyen öğrenciye karne gününde polis ziyareti

Hasköy Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Kadir Emin Gürsoy (12), Samsun'da etkili olan son kar yağışı sırasında üstü kapanan trafik levhalarını temizleyerek olası kazaların önlenmesine katkı sağladı. Bu duyarlı davranış, karne günü vesilesiyle emniyet güçlerinin düzenlediği anlamlı bir ziyaretle ödüllendirildi.

Ziyaret ve ödüllendirme

Trafik Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen ziyarette, trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli hazır bulundu. Ziyarette görevli emniyet yetkilileri, Kadir Emin ve diğer öğrencilere çeşitli hediyeler ve ödüller takdim etti.

Trafik bilinci ve toplumsal sorumluluk

Emniyet yetkilileri, ziyaret sırasında trafik güvenliğinin önemine dikkat çekerek, kar yağışı koşullarında işlevini yitirebilen levhaların temizlenmesinin muhtemel kazaların önlenmesinde etkili olduğunu belirtti. Yapılan açıklamalarda, genç yaşta trafik bilinci kazandırmanın ve bu tür örnek davranışları desteklemenin toplum güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Öğrenciler, kendilerini ziyaret eden polis ekiplerine teşekkür etti ve trafik güvenliği konusunda duyarlılıklarını sürdüreceklerini ifade etti. Yetkililer de öğrencilere eğitim hayatlarında başarı dileklerini iletti.

Not: Ziyaret Trafik Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenmiş olup, öğrenciye karne günü anlamlı bir program eşliğinde ödüller verilmiştir.

SAMSUN'DA ETKİLİ OLAN SON KAR YAĞIŞI SIRASINDA TRAFİK GÜVENLİĞİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA TRAFİK...

SAMSUN'DA ETKİLİ OLAN SON KAR YAĞIŞI SIRASINDA TRAFİK GÜVENLİĞİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA TRAFİK LEVHALARINI TEMİZLEYEN HASKÖY ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ KADİR EMİN GÜRSOY(12) KARNE GÜNÜ DOLAYISIYLA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLEREK ÖDÜLLENDİRİLDİ.

SAMSUN'DA ETKİLİ OLAN SON KAR YAĞIŞI SIRASINDA TRAFİK GÜVENLİĞİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA TRAFİK...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.