Samsun'da Kaçak Tütün Operasyonu: Bir Zanlı Gözaltına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonla 184 paket kaçak sigara ele geçirildi ve bir kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 10.02.2025 23:52
Güncelleme Tarihi: 10.02.2025 23:52

Samsun'da Kaçak Tütün Operasyonu: Bir Zanlı Gözaltına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen kaçak tütün operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak tütün ve sigara ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar yürütmekteydi.

Operasyon sırasında ekipler, şüpheli bir tır sürücüsünü durdurdu. Tırda yapılan detaylı arama sonucunda, 184 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan tır sürücüsü M.N.A. (34), emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen kaçak tütün operasyonunda bir kişi gözaltına alındı....

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen kaçak tütün operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 184 paket gümrük kaçağı sigarayı ele geçirdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı