Samsun'da bıçaklı saldırı: 16 yaşındaki şüpheliye ev hapsi

İlkadım Kadifekale'de bıçaklı saldırıda P.A. 12 yerinden yaralandı; gözaltına alınan 16 yaşındaki A.M.Ç. hakkında mahkeme ev hapsi kararı verdi.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 18:26
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 18:27

Samsun'da bıçaklı saldırı: 16 yaşındaki şüpheliye ev hapsi

Samsun'da bıçaklı saldırı: 16 yaşındaki şüpheliye ev hapsi

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta bıçaklı saldırıya uğrayan P.A., 12 yerinden yaralandı ve Samsun Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.M.Ç. (16), Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Mahkeme kararı ve sonrası

Çıkarıldığı mahkemece A.M.Ç. hakkında ev hapsi uygulanmasına karar verildi. Çocuk polisi tarafından adliyeden alınan A.M.Ç., ailesine teslim edildi.

16 YAŞINDAKİ A.M.Ç. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE EV HAPSİ UYGULAMASINA KARAR VERİLDİ.

16 YAŞINDAKİ A.M.Ç. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE EV HAPSİ UYGULAMASINA KARAR VERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!