DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,2 -0,08%
ALTIN
5.959,78 -1,05%
BITCOIN
3.830.429,8 -1,18%

Samsun'da 10 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Hükümlü Yakalandı

Samsun'da, vergi suçundan 10 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Yayın Tarihi: 22.07.2025 16:24
Güncelleme Tarihi: 22.07.2025 16:27

Samsun'da 10 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Hükümlü Yakalandı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçundan hüküm giyen Y.Ş. (40) isimli şahsın, Salıpazarı ilçesinde saklandığı tespit edildi. JASAT ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenleyerek, firari hükümlüyü başarılı bir şekilde yakaladı.

Yakalanan hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü...

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı. Hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı