Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Odası'nda İlkay Saygın ikinci kez başkan seçildi
Genel kurul, divan ve oy dağılımı
Manisa'nın Salihli ilçesinde yapılan Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda, İlkay Saygın ikinci kez başkanlığa seçildi. Olağan genel kurul, 381 üyeli oda çatısı altında Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.
Genel kurulun divan başkanlığını, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ali Safa Şen yürüttü. Başkanlık için yarışan adaylar İlkay Saygın, Şerif Ali Girgin ve Arif Bal oldu.
Kongrede kullanılan 350 oyun 162'sini alan İlkay Saygın başkan seçildi. Seçimde 5 oy geçersiz sayılırken, diğer adayların oyları Şerif Ali Girgin 122 ve Arif Bal 61 şeklinde kaydedildi.
Yeni yönetim ve denetim kurulu
Güven tazeleyen İlkay Saygın, göreve devam edeceklerini belirterek hizmetlerin kaldıkları yerden sürdürüleceğini ifade etti ve tüm üyelere teşekkür etti.
İlkay Saygın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Metin Akar, Adil Ökdemir, Selman Uysal, Özcan Kurt, Semih Dere ve Gökhan Esen. Denetim kurulunda ise Melike Özyaman, Şafak Acar ve Hüseyin Doğan yer aldı.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE 3 ADAYIN YARIŞTIĞI TERZİLER VE TUHAFİYECİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GENEL KURULUNDA İLKAY SAYGIN 2.KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ.