Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor’a 3-1 yenilen Sakaryaspor'un teknik direktörü İlker Püren, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
Püren, maçta ikinci yarıdaki isteklerini baştan ortaya koyabilselerdi galip geleceklerine inandıklarını belirtti. Takımın karşılaşmaya dört sakat oyuncusuyla çıktığını hatırlatarak, “Bugüne kadar bahanelere sığınmadık ancak Kakuta'nın sakatlığı ve diğer oyuncuların kadroda yer alamaması, oyunumuzu etkiledi. Bu durum ilk yarıdaki dağınıklığımızın sebebi oldu,” dedi.
Sakaryaspor'un maç istatistiklerini de değerlendiren Püren, “İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle rakibe göre farklı bir oyun planı uyguladık. Karşılaşmanın sonunda yüzde 68’e yüzde 32’lik bir istatistikle sahada bulunduk, fakat 24 defa ceza sahasına girmemize rağmen sonuç alamadık,” şeklinde konuştu.
Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın Görüşleri
Boluspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak ise, 3 hafta sonra elde ettikleri galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. İlk yarıda oyunu iyi kontrol ettiklerini ve 2-0 öne geçtiklerini belirten Koşukavak, “Futbolda 2-0'lık skor güvenli değil. Soyunma odasında bazı değişiklikler yaptık; ancak bunları iyi anlatamadığımı düşündüğüm için kendimi suçlu buluyorum,” dedi.
Koşukavak, ikinci yarıda durumu kontrol altına alamadıklarını ve rakiplerinin oyuna ortak olmasıyla 2-1'lik duruma geldiklerini sözlerine ekledi. Ayrıca, takımlarının zorlu şartlar altında mücadele ettiğini ve play-off hedefini sürdürmeye çalıştıklarını belirtti. “Şu anda 48 puanımız var ve bu ligde 48 puana sahip takım sayısı 7 oldu,” şeklinde konuştu.
Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor ile Sakaryaspor, Çorum Şehir Stadı'nda karşılaştı. Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.
Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor ile Sakaryaspor, Çorum Şehir Stadı'nda karşılaştı. Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.