Sakarya'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan koca, tutuklandı. Kadın ağır yaralı ve hastanede tedavi altında.

Yayın Tarihi: 29.12.2024 20:17
Güncelleme Tarihi: 29.12.2024 20:17

Sakarya'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Sakarya'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, boşanma aşamasında olan bir çift arasında çıkan tartışma sonucunda, S.K. (33) isimli koca, eşi E.K. (26) üzerine 20'den fazla bıçak darbesiyle saldırdı. Olay, Yeni Mahallesi'nde meydana geldi.

Tartışmanın büyümesi üzerine, S.K. tarafından ağır yaralanan E.K., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın ardından, zanlı S.K. etkin bir polis çalışmasıyla kısa süre içerisinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı