Sahan'dan yılbaşı sofralarına kestaneli bademli iç pilavlı hindi
Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl akşamının vazgeçilmez lezzetinin Sahan farkı ve kalitesiyle hazırlanan yılbaşı hindisi olacağını belirtti. Öztan, şirketin sofralarda fark yaratma hedefini ve hazırlık sürecindeki titizliği vurguladı.
Hazırlıkta empati ve özen
Öztan, keyifli bir yılbaşı akşamı için heyecanlı bir hazırlık sürecinin olacağını söyleyerek, Sahan yaklaşımını şu sözlerle özetledi: 'Biz sahan olarak bademli, kestaneli iç pilavı ile nar gibi kızaran hindileri hazırlarken kendimizi bir anlamda yeni yıl sofralarını özenle hazırlayan ve bu keyifli akşamı sevdikleri ile daha da güzel ve paylaşılabilir hale getiren ev sahipleri gibi düşünüyor, kendimizi onların yerine koyuyoruz. Bir anlamda empati kuruyoruz. Her detayı, her ince ayrıntısı ve lezzetine kadar misafirlerimize en iyisini sunmak için çaba gösteriyoruz.'
Pişirme teknikleri ve lezzet unsurları
Öztan, hindi pişirmenin çok ince ve detaylı teknikleri olduğunu belirterek, seçtikleri hindilerden hazırladıkları iç pilava kadar her konuda titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Sosun ve pişirme derecesi ile kestaneli bademli iç pilavının pişirme teknikleri ve baharatlarınin lezzet üzerinde belirleyici olduğunu vurguladı. Ayrıca, Sahan'ın yıllardır aynı lezzet ve kalite anlayışıyla ilerlediğini belirtti.
Sahan, bu yaklaşım sayesinde yılbaşı sofralarında hem sunum hem de tat açısından farklılık yaratmayı hedefliyor ve ev sahiplerinin misafirlerine en iyi deneyimi sunmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.
SAHAN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR TEKİN ÖZTAN HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA YENİ YIL AKŞAMININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETİNİN HİNDİ OLACAĞINI BELİRTEREK SAHAN FARKI VE KALİTESİ İLE BU YIL SOFRALARDA FARK OLUŞTURACAKLARINI BELİRTTİ.