Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti ve MHP milletvekilleri ile bir araya gelerek, sağlık hizmetleri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıya Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis milletvekilleri katıldı.
Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, milletvekilleri ile sağlık hizmetleri ve yatırımları üzerine istişarelerde bulunduklarını belirtti. Ayrıca, milletvekillerinin talep ve önerilerini dikkatle dinlediklerini vurguladı.
Memişoğlu, konuyla ilgili şu şekilde ifade etti: "Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için ortak akıl bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz."
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti ve MHP'nin Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis milletvekilleriyle görüştü.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti ve MHP'nin Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis milletvekilleriyle görüştü.