Sabah d-100'de kaza: arkadan çarpan otomobilde üç kişi hayatını kaybetti

Küçükçekmece D-100'de sabah bir otomobilin İETT otobüsüne arkadan çarpması sonucu otomobildeki üç kişi, polis memuru Gökhan Gaş dahil, öldü.

Yayın Tarihi: 05.08.2026 09:59
Güncelleme Tarihi: 05.08.2026 09:59

Sabah d-100'de kaza: arkadan çarpan otomobilde üç kişi hayatını kaybetti

kaza yerinde yaşananlar:

Olay, Sefaköy D-100 Karayolu Avcılar istikametinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 BLN 100 plakalı otomobil sürücüsü İETT otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsteki yolcular büyük panik yaşadı ve İETT şoförü yolcuları hızla tahliye etti.

ilk müdahale ve hastaneye sevk:

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri otomobildeki yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından otomobilde bulunan üç kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 35 yaşındaki polis memuru Gökhan Gaş, 28 yaşındaki Nazlı Cesur ve bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

trafik ve görüntüler:

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun Avcılar istikametindeki tüm şeritleri trafiğe kapatıldı ve bölgedeki ulaşımda aksamalar meydana geldi. Kazanın ilk anları cep telefonu kamerasına yansırken, sonrasında yapılan kurtarma ve inceleme çalışmaları havadan görüntülendi.

Küçükçekmece'de otomobil, İETT otobüsüne çarptı: 1’i polis memuru 3 kişi öldü

Küçükçekmece'de otomobil, İETT otobüsüne çarptı: 1’i polis memuru 3 kişi öldü

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.