Römorka çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

Muratlı-Tekirdağ karayolunda otomobil traktör römorkuna çarparak takla attı; araç sürücüsü yaralandı, ekipler olay yerinde müdahale etti.

Yayın Tarihi: 29.06.2026 06:12
Güncelleme Tarihi: 29.06.2026 06:19

Römorka çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

Römorka çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

Muratlı-Tekirdağ karayolu Sırtköy Mahallesi mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, seyir halindeki bir otomobil önünde giden traktöre bağlı römorka arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atıp yol ortasında ters döndü.

59 ABV 208 plakalı otomobil Muratlı istikametinden Sırtköy yönüne ilerlerken, römorka henüz belirlenemeyen bir nedenle arkadan çarptı. Olay ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçtaki sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Traktör sürücüsünün ifadesi

Traktör sürücüsü Şerif Yıldırım, kazayı yara almadan atlattığını belirterek, "Muratlı’dan Sırtköy’e gidiyordum. Bir anda arkadan büyük bir gümbürtü koptu. İlk anda römorkun koptuğunu sandım. Arkaya baktığımda otomobilin devrildiğini gördüm. Hemen aracı sağa çekip durdum. İçeride tek kişi vardı, sürücüyü dışarı çıkardık" dedi.

Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı; araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

RÖMORKA ÇARPIP TAKLA ATTI.

RÖMORKA ÇARPIP TAKLA ATTI.

OTOMOBİLDEN BİR YARALI ÇIKARILDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!