Refüje çarpan otomobil tırı şaşkına çevirdi

Hatay Antakya-İskenderun yolunda ıslak zeminde kontrolden çıkan otomobil refüje çarpıp hasar görürken, kaza tır kamerasına yansıdı; sürücü yara almadı.

Yayın Tarihi: 01.10.2026 09:09
Güncelleme Tarihi: 01.10.2026 09:11

Refüje çarpan otomobil tırı şaşkına çevirdi

Refüje çarpan otomobil tırı şaşkına çevirdi

Hatay’ın Antakya-İskenderun yolu Kıcı mevkiinde seyir halinde olan bir otomobil, ıslak zeminde kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada araçta hasar oluşurken araç sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza anı ve tır sürücüsünün tepkisi:

Olay anı, aynı yönü takip eden bir tırın araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin aniden savrulup refüje çarpması ve tır sürücüsünün yaşanan karşısındaki şaşkın tepkii açık şekilde görülüyor. Kayıtlar, kazanın kısa sürede ve beklenmedik şekilde geliştiğini gösteriyor.

Hasar ve alınabilecek önlemler:

Kazada otomobilde maddi hasar meydana geldi; ancak sürücü yara almadı. Kaza raporunda zeminin ıslak olduğu belirtiliyor; benzer kazaların önlenmesi için sürücülerin hızını yol ve hava koşullarına göre ayarlaması ve takip mesafesini koruması önem taşıyor. Görüntü kaydı, olayın ardından trafik güvenliğinin hatırlatılması açısından da dikkate değer.

HATAY'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİN ORTA REFÜJE ÇARPARAK HASAR ALDIĞI KAZA VE TIR SÜRÜCÜSÜNÜN...

HATAY'DA SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİN ORTA REFÜJE ÇARPARAK HASAR ALDIĞI KAZA VE TIR SÜRÜCÜSÜNÜN TEPKİSİ ARAÇ KAMERASINA YANSIDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.