Kasımpaşa 1-1 TÜMOSAN Konyaspor — Uçar: "1-0 öne geçtiğimiz maçı berabere bitirdiğimiz için mutlu değiliz"
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan TÜMOSAN Konyasporta teknik direktör Recep Uçar, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Uçar, takımın sahadaki performansını değerlendirirken hem alınan puanın değerine hem de maçın kaçırılan fırsatlarına dikkat çekti.
Uçar'ın değerlendirmesi
Uçar, karşılaşmayı özetleyerek, "Dışarıdan bakıldığında kötü gözükmüyor ama sevinsek mi üzülsek mi farklı duygular yaşıyoruz. 1-0 öne geçtiğimiz maçı berabere bitirdiğimiz için mutlu değiliz." ifadelerini kullandı.
Teknik direktör, Kasımpaşa'nın son haftalarda formda olduğunu ve deplasmandan alınan bir puanın değerli olduğunu belirterek, rakibin maça farklı bir düzenle başladığını aktardı: "Kasımpaşa, kendi oyununun dışında bir oyunla başladı. 5-3-2 formatıyla başladılar. İlk yarı net pozisyon vermedik. İkinci golü bulsak erken koparabilirdik."
İkinci yarıda Kasımpaşa'nın risk alarak daha etkili olmaya başladığını söyleyen Uçar, topa daha fazla sahip olunabilse maçın lehlerine dönebileceğini vurguladı. Maçın seyrine ilişkin, "Bize yakışmayan bir gol yedik. Son bölümlerde Kasımpaşa üstün gözüktü. İki takım da yüzde 100 üretmedi. Kasımpaşa'nın daha net pozisyonları olabilir. Deplasmandan 1 puanla dönüyoruz." değerlendirmesini yaptı.
Uçar ayrıca oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti ve takımın gelişimine vurgu yaptı: "Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İyi yoldayız. Çalışmaya, gelişmeye devam edeceğiz." Maç boyunca yenen golün kabul edilemez olduğunu da özellikle belirtti: "Kötü bir gol yedik. Bizim takımın böyle bir gol yememesi lazımdı."