İş birliği ve projelerin kapsamı:
RAMS Global, uluslararası otelcilik devi Marriott International ile Türkiye'de yeni bir iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında RAMS City Haliç ve RAMS City Gaziantep projeleri içerisinde, iki farklı Marriott markası yer alacak ve projelerde toplam 210 odalı konaklama tesisi planlanıyor.
İmzalanan anlaşmaya göre RAMS City Haliç'te 100 odalı Apartments by Marriott Bonvoy, RAMS City Gaziantep'te ise 110 odalı Sheraton Hotel Gaziantep hizmet verecek. RAMS projelerde hem yatırımcı hem de franchise ortağı olarak rol alacak; böylece gayrimenkul geliştirme deneyimi ile uluslararası otel işletmeciliği bir araya getirilecek.
İş birliği Kazakistan ve Kırgızistan'daki ortak projelerden sonra Türkiye'ye taşınmış oldu. Ayrıca şirket yetkilileri, Ankara ve Bodrum için de yeni otel yatırımları konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Haliç’te uzun süreli konaklama konsepti:
RAMS City Haliç bünyesindeki Apartments by Marriott Bonvoy sunacağı daire tipi konaklama birimleri ile otel hizmetlerini birleştirerek özellikle uzun süreli konaklama ihtiyacına yönelik bir model oluşturacak. Tesiste gym, lounge ve grab&go hizmetleri bulunacak; konuklar ayrıca proje içindeki restoran ve kafelere erişebilecek.
Bu düzenlemeyle konaklama, RAMS City Haliç’in sunduğu günlük yaşam ve sosyal imkanlarla bütünleşmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. Uzun süreli konaklamada hem konfor hem de yaşam kolaylıkları ön plana çıkarılacak.
Gaziantep’te Sheraton ile şehir oteli yaklaşımı:
RAMS City Gaziantep projesinde yer alacak Sheraton Hotel Gaziantep, 5 yıldızlı şehir oteli konseptiyle hizmet verecek. 110 odalı otel, iş dünyası, turizm, toplantı ve etkinlik amaçlı ziyaretlere ev sahipliği yapmayı hedefliyor.
Sheraton markası, RAMS City Gaziantep'in sunduğu yaşam ve ticari imkanlarla entegrasyon sağlayarak bölgenin iş ve turizm potansiyeline katkıda bulunması amaçlanıyor. Otel, uluslararası bir markanın standartlarını yerel proje olanaklarıyla birleştirecek.
RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül imza töreninde şunları söyledi: "Marriott International ile farklı coğrafyalarda gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine Türkiye’de yeni projeler eklemekten mutluluk duyuyoruz. Global otelcilik tecrübesini RAMS Global’in yenilikçi gayrimenkul vizyonuyla buluşturarak Türkiye’ye değer katacak projelere imza atıyoruz. RAMS City Haliç ve RAMS City Gaziantep içerisinde yer alacak iki farklı Marriott markası, projelerimizin yaşam, konaklama ve sosyal alanları bir araya getiren yapısını güçlendirecek. Haliç’te Apartments by Marriott Bonvoy ile uzun süreli konaklama ihtiyacına, Gaziantep’te ise Sheraton markasıyla iş dünyası, turizm ve etkinlik odaklı şehir otelciliğine yönelik iki farklı model sunacağız. Yine Ankara ve Bodrum’da hayata geçirilmesi planlanan yeni otel yatırımlarına yönelik de görüşmelerimiz sürüyor."
Marriott International Hotel Development, CEE & CIS Başkan Yardımcısı Ivan Kiseev ise iş birliğine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: "RAMS Global ile Kazakistan ve Kırgızistan’da başlayan iş birliğimizi, Türkiye’de yeni projelerde güçlendirerek devam ettirmekten memnuniyet duyuyoruz. Apartments by Marriott Bonvoy ve Sheraton markalarımızın RAMS City Haliç ve RAMS City Gaziantep projelerinde yer alması, farklı misafir ihtiyaçlarına yönelik iki ayrı konaklama deneyimini Türkiye’ye kazandıracak. RAMS ile devam eden iş birliğimizin önümüzdeki dönemde yeni projelerle gelişmesini hedefliyoruz."
RAMS Global, 38 yılı aşkın deneyimiyle faaliyet gösteren uluslararası bir yatırım ve proje geliştirme grubu olarak sunulan bu iş birlikleriyle gayrimenkul geliştirme tecrübesini uluslararası otel markalarıyla bir araya getiriyor. Şirketin portföyü; 25 binden fazla çalışan, 4 ülke, 9 şehir, 100’ün üzerinde proje ve 6 milyon metrekare üzerinde tamamlanan inşaat alanı olarak öne çıkıyor.
Sonuç olarak RAMS Global ve Marriott International ortaklığı, İstanbul Haliç ve Gaziantep projeleri üzerinden hem uzun süreli konaklama hem de şehir otelciliği alanında yeni alternatifler sunmayı hedefliyor ve önümüzdeki dönemde benzer projelerin genişlemesi bekleniyor.
RAMS GLOBAL, OTELCİLİK DEVİ MARRİOTT INTERNATİONAL İLE KÜRESEL İŞ BİRLİĞİNİ TÜRKİYE'YE TAŞIDI.