Pvc borusuna sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Balıkesir Kepsut'ta PVC borusuna sıkışan yavru kedi, Kepsut İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı; sağlık durumu iyi.

Yayın Tarihi: 29.06.2026 08:59
Güncelleme Tarihi: 29.06.2026 09:32

Pvc borusuna sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Pvc borusuna sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Kepsut'ta duyarlı müdahale sonucu kedi sağ salim kurtarıldı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bir PVC borunun içinde sıkışarak mahsur kalan yavru kedi, Kepsut İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı.

Olayı fark eden vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine teslim edilen yavru kedi için ekipler hemen çalışma başlattı. Titiz bir müdahale sonucunda boru kesilerek minik canlı zarar görmeden bulunduğu yerden çıkartıldı.

İtfaiye ekiplerinin şefkatiyle gerçekleştirilen müdahalenin ardından yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi ve yeniden özgürlüğüne kavuşturuldu.

Bu duyarlı kurtarma çalışması bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.

PVC BORUSUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

PVC BORUSUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

PVC BORUSUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ KURTARILDI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.