protokol eşleri koruyucu aileyi ziyaret ederek destek verdi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu ile protokol eşleri, Koruyucu Aile Projesi kapsamında Üzümlü'de Beşiktaş ailesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24.07.2026 03:44
Güncelleme Tarihi: 24.07.2026 03:44

protokol eşleri koruyucu aileyi ziyaret ederek destek verdi

ziyaretin detayları:

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu ve beraberindeki protokol eşleri, Koruyucu Aile Projesi kapsamında Üzümlü ilçesinde koruyucu aile olan Beşiktaş ailesini ziyaret etti. Ziyaret, projenin görünürlüğünü artırmak ve koruyucu ailelere moral desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

protokol katılımcıları:

Ziyarete, Vali Yardımcısı Rumeysa Sena Kurt, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Ataç’ın eşi Nur Ataç, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’ın eşi Ürküş Aksun, Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Burcu Tatoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Merve Karakaş ile protokol eşleri katıldı.

görüşme ve verilen destek:

Emine Aydoğdu, koruyucu aile fertleri ve çocukla bir süre sohbet etti; ailelerin üstlendiği sorumluluğun önemine vurgu yaptı ve ihtiyaçların takip edildiğini belirtti. Ziyaretin sonunda koruyucu aile yanında büyüyen çocuğa çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yetkililer, koruyucu aile uygulamasının çocukların güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında yetişmelerine katkı sunduğunu vurguladı. Yarım saat süren ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU'NUN EŞİ EMİNE AYDOĞDU VE BERABERİNDEKİ PROTOKOL EŞLERİ, KORUYUCU...

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU'NUN EŞİ EMİNE AYDOĞDU VE BERABERİNDEKİ PROTOKOL EŞLERİ, KORUYUCU AİLE PROJESİ KAPSAMINDA ÜZÜMLÜ İLÇESİNDE KORUYUCU AİLE OLAN BEŞİKTAŞ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.