polisten okulda moral ziyareti:
Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık iki yıl süren lösemi tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak yeniden okuluna dönen Buldan Güngör Cerit İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Talha Şenen'i sürpriz bir ziyaretle moral verdi. Okul ortamına geri dönmenin heyecanını yaşayan Talha ile bir araya gelen ekipler, öğrenciyi yalnız bırakmadıklarını göstermek amacıyla okula giderek duygusal anlar yaşattı.
ziyaretin ayrıntıları:
Ziyarette emniyet personelleri Talha ile sohbet ederek tedavi sürecinde gösterdiği dirayete övgüde bulundu ve ona bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ile başarı dileklerini iletti. Polis ekipleri, Talha'nın en sevdiği takım olan Galatasaray'a ait, üzerinde isminin yazılı olan 10 numaralı Galatasaray formasını hediye ederek öğrenciyi sevindirdi.
toplumsal destek ve okul reintegrasyonu:
Böylesi ziyaretler, tedavi sonrası okula dönüş yapan çocuklar için sadece bir hediye değil; aynı zamanda sosyal destek ve aidiyet duygusunun pekişmesi açısından da önem taşıyor. Emniyetin okulla iş birliği içinde gerçekleştirdiği bu tür moral ziyaretleri, öğrencinin hem öğretmenleri hem de arkadaşlarıyla yeniden bağ kurmasını kolaylaştırıyor ve toplumun destek mesajını somutlaştırıyor.
Talha'nın ailesi ve okul yetkilileri ziyaret sırasında duygu yüklü anlar yaşadıklarını belirtirken, emniyet ekipleri de benzer durumdaki çocuklara destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.
BULDAN’DA YAKLAŞIK İKİ YIL SÜREN LÖSEMİ TEDAVİSİNİN ARDINDAN SAĞLIĞINA KAVUŞARAK YENİDEN OKULUNA DÖNEN 4. SINIF ÖĞRENCİSİ TALHA ŞENEN’E BULDAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN SÜRPRİZ YAPARAK MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU.