Adana polisinin lösemili çocuk ziyaretleri
Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Ziyaretin ayrıntıları:
Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen programda polisler, çocuklarla sohbet ederek onların durumlarını dinledi ve yakın ilgi gösterdi.
Ekipler, hastanedeki çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti ve küçük etkinliklerle moral vermeye çalıştı.
Mesaj ve destek:
Polisler, çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek kurum olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Ziyaret sırasında gösterilen samimi yaklaşım ve verilen hediyeler, tedavi sürecindeki çocukların moralini yükseltmeyi hedefledi.
Etkinlik, haftanın anlam ve önemine uygun bir dayanışma örneği olarak kayda geçti ve polis teşkilatının topluma destek olma misyonunun bir parçası olarak değerlendirildi.
ADANA’DA POLİS EKİPLERİ, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI KAPSAMINDA HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI ZİYARET EDEREK MORAL VERDİ. POLİSLER ÇOCUKLARLA SOHBET EDİP ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM ETTİ.