Polisin müdahalesiyle Adıyaman'da baba ile oğul arasındaki kavga sonlandı

Adıyaman Alitaşı Mahallesi'nde valilik yakınında çıkan tartışma kavgaya dönüştü; polis müdahale ederek baba ile oğlunu karakola götürdü, soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 12.08.2026 12:16
Güncelleme Tarihi: 12.08.2026 12:16

Polisin müdahalesiyle Adıyaman'da baba ile oğul arasındaki kavga sonlandı

Olayın gelişimi:

Adıyaman merkez Alitaşı Mahallesinde, valilik binası yakınlarında baba ile oğlu arasında başlayan tartışma, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısa sürede kavgaya dönüştü.

Polis müdahalesi ve sonrasında:

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavgayı ayırarak taraflara müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı ve olay büyümeden sonlandırıldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Baba ile oğlu, işlemlerin tamamlanması için polis merkezine götürüldü ve konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

ADIYAMAN’DA BABA İLE OĞLU ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA POLİS EKİPLERİNCE MÜDAHALE EDİLDİ.

ADIYAMAN’DA BABA İLE OĞLU ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA POLİS EKİPLERİNCE MÜDAHALE EDİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.