Pencerede oturan 15 yaşındaki çocuk bahçeye düşerek yaralandı

Eskişehir Tepebaşı'nda cam kenarında oturan 15 yaşlarındaki çocuk dengesini kaybedip arka bahçeye düştü; hastaneye kaldırılan çocuğun durumu iyi.

Yayın Tarihi: 10.08.2026 13:53
Güncelleme Tarihi: 10.08.2026 14:08

Pencerede oturan 15 yaşındaki çocuk bahçeye düşerek yaralandı

olayın meydana geldiği yer ve gelişimi:

Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi İnce Sokak'ta bulunan üç katlı bir apartmanda gerçekleşti. Birinci kattaki dairenin penceresinde oturan 15 yaşlarındaki bir çocuk, pencerede bulunduğu sırada dengesini kaybederek arka bahçeye düştü. Düşüşün nedeni henüz bilinmiyor.

Çocuğun düştüğünü fark eden çevredeki komşular vakit kaybetmeden müdahale etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

müdahale ve sağlık durumu:

İhbarın ardından adrese kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yerde yaptıktan sonra yaralı çocuğu ambulansa alarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri, düşüşün nedenini belirlemek için çevredeki görgü tanıklarının ifadelerini alarak soruşturma başlattı.

ESKİŞEHİR’DE ÜÇ KATLI APARTMANIN BİRİNCİ KATINDAKİ DAİRENİN CAMINDA OTURURKEN YERE DÜŞEN ÇOCUK...

ESKİŞEHİR’DE ÜÇ KATLI APARTMANIN BİRİNCİ KATINDAKİ DAİRENİN CAMINDA OTURURKEN YERE DÜŞEN ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.