Paris 2024 Olimpiyatları'nda Okçulukta İlk Turda Elenen Muhammed Abdullah Yıldırmış

Muhammed Abdullah Yıldırmış, Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk turda ABD'li rakibiyle karşılaştı ve elendi.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 14:55
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 14:55

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Okçulukta İlk Turda Elenen Muhammed Abdullah Yıldırmış

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İlk Turda Elenen Okçumuz

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları sırasında milli okçumuz Muhammed Abdullah Yıldırmış, Bireysel Klasik Yay dalında ilk turda ABD'li sporcu Brady Ellison ile mücadele etti. Ancak, bu zorlu karşılaşmadan mağlup ayrılarak olympiyatlara veda etti.

Müsabaka Detayları

Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan Invalides alanında gerçekleştirilen müsabakada, Yıldırmış, rakibiyle setler itibarıyla 29-27, 28-28, 30-28 ve 28-28'lik sonuçlarla 6-2 mağlup oldu.

Takım Başarısı

Öte yandan, Muhammed Abdullah Yıldırmış, Mete Gazoz ve Ulaş Berkim Tümer'den oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, daha önce düzenlenen müsabakalarda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı