Pamukkale'de kauçuk deposunda yangın: Kara dumanlar kent genelinde görüldü
Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kauçuk deposunda, saat 14.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin kapladığı işletmeden yükselen yoğun siyah dumanlar, şehrin birçok noktasından görüldü.
Olay yerine sevk ve müdahale
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin çevre binalara sıçramasını önlemeye yönelik yoğun bir müdahale yürütüyor.
Olay yerinde kaydedilen görüntülerde, gökyüzünü kaplayan kara dumanların şehrin farklı noktalarından görünür hale geldiği anlar yer aldı. Ekiplerin depodaki yangına müdahalesi sürüyor; yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için resmi açıklama bekleniyor.
Kauçuk fabrikasındaki yangın böyle görüntülendi