Palandöken Belediyesi karla mücadelede 7/24 sahada
Palandöken Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışına karşı tuzlama, küreme ve kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaldırımlarda oluşan kar birikintileri oluşturulan kar timleriyle titizlikle temizleniyor.
Çalışma süreci
Başkan Muhammet Sunar, kar yağışının başladığı andan itibaren sorumluluk alanlarında tuzlama ve küreme çalışmalarına hızla başladıklarını, yağışın durmasının ardından kar toplama faaliyetlerine geçtiklerini belirtti. Başkan Sunar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Palandöken Belediyesi olarak karla mücadelede ehil ve tecrübeli bir ekiple 7/24 esasına göre görev yapıyoruz. Karın yağdığı ilk andan itibaren küreme ve tuzlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bugün itibarıyla biriken karların kaldırılmasına yönelik çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede karın olumsuz etkilerinden arınmış bir Palandöken için yoğun mesaimizi sürdürüyoruz."
Ekip ve araç kapasitesi
Sunar, Palandöken genelinde karla mücadelede görevli personel sayısının 100’e, iş makinesi sayısının ise 36’ya çıkarıldığını bildirdi. Kullandıkları araçlar arasında 4 tuzlama aracı, 7 greyder, 8 loder, 5 kazıyıcı yükleyici, 2 mini loder, 10 taşıyıcı ve 100 personel yer alıyor.
Öncelikler
Belediye cadde, sokak, kaldırım, cami ve okul bahçelerinde öncelik vererek çalışmaları yürütüyor ve karın olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.
PALANDÖKEN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ, YOĞUN KAR YAĞIŞINA KARŞI SAHADAKİ ETKİN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.