Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ozan Güven, Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Taş, Kağıt, Makas'ta! İşte detayları

Ozan Güven, üç yıl sonra ekranlara döndü. Kanal D’nin yeni dizisi "Taş, Kağıt, Makas"ta sıra dışı bir avukatı oynayacak. Dizi, hiçbir şeyi unutmayan bir avukatın babasının masumiyetini ispatlamaya çalıştığı bir hikâyeyi anlatıyor.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 11:21
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 11:21

Ozan Güven, Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Taş, Kağıt, Makas'ta! İşte detayları

Ozan Güven yeni diziyle ekranlara dönüyor

En son Babil dizisinde izleyicilerle buluşan Ozan Güven, üç yıllık bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Ozan Güven 2024 yılında dizi ve film setlerine yeniden başlıyor. Kanal D’nin MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yeni ve iddialı dizisi "Taş, Kağıt, Makas"ın kadrosuna katıldı. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini, Uğraş Güneş’in senaristliğini yaptığı dizi bu hafta çekimlere başlayacak.

Taş, Kağıt, Makas dizinin konusu

Dizi, Kore yapımı Remember: War Of The Son dizisinden uyarlanmıştır. Dizide, hiçbir şeyi unutmayan hipertimestik sendromlu bir avukat olan ve babasının masumiyetini ispatlamaya çalışan Umut Tanrkulu’nun yaşadıkları anlatılıyor. Ozan Güven, dizide “Fi” dizisindeki gibi “Harun Yakar” isimli ilginç bir karakteri canlandıracak. Harun, sıra dışı bir avukattır ve aldığı her davayı kazanmasıyla ünlüdür. Ekin Koç, dizide Umut’un rolünü, Serra Arıtürk Umut’un sevgilisi "Alev"i, Burak Yörük Urfalı bir inşaat patronu olan Bünyamin Demirkıran’ın tek çocuğu "Fecir"i ve Hande Ataizi de adliyenin sert savcısı "Süreyya Yalçınkaya"yı oynayacak.

Ozan Güven’in hayat verdiği avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir rekabet olacak.