Otobüste şoförün cep telefonu kullanma anları yolcu kamerasına yansıdı

Şanlıurfa-Yalova seferindeki 63 AAS 710 plakalı otobüste saat 05.00'te Osmaniye-Adana otoyolunda şoförün cep telefonuyla oynadığı yolcu kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 28.07.2026 12:12
Güncelleme Tarihi: 28.07.2026 12:29

Otobüste şoförün cep telefonu kullanma anları yolcu kamerasına yansıdı

otobüste kaydedilen anlar:

Şanlıurfa-Yalova seferini yapan otobüste, seyir halindeki şoförün cep telefonu ile oynaması bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, saat 05.00 sıralarında Osmaniye-Adana otoyolu üzerinde gerçekleşti.

Görüntülerde, 63 AAS 710 plakalı ve Şanlı As Urfa firmasına ait otobüsün şoförünün direksiyon başında uzun süre cep telefonunu kurcaladığı, defalarca gözünü yoldan ayırdığı ve bir an direksiyonu dirseğiyle yönlendirdiği görülüyor.

sürücünün davranışı ve güvenlik kaygıları:

Seyir halindeyken cep telefonu kullanımı trafikte dikkatin dağılmasına ve güvenlik zaafına yol açar. Kaydedilen anlar, yolcu güvenliği açısından ciddi endişe oluşturuyor ve bu tür davranışların trafik güvenliği tartışmalarını yeniden gündeme taşıdığı görülüyor.

ŞANLIURFA-YALOVA SEFERİNİ YAPAN OTOBÜSTE ŞOFÖRÜN SEYİR HALİNDEYKEN CEP TELEFONUYLA OYNADIĞI ANLAR...

ŞANLIURFA-YALOVA SEFERİNİ YAPAN OTOBÜSTE ŞOFÖRÜN SEYİR HALİNDEYKEN CEP TELEFONUYLA OYNADIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!