DOLAR
42,69 -0,01%
EURO
50,23 -0,14%
ALTIN
5.967,58 -1,18%
BITCOIN
3.828.686,46 -1,14%

Osmaniye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Düziçi'nde toprağa verildi

Osmaniye’nin Kayalı mevkisinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren 3 kişi Düziçi'de defnedildi; 39 günlük kız bebek yaralı olarak hastanede tedavi altında.

Yayın Tarihi: 15.12.2025 13:36
Güncelleme Tarihi: 15.12.2025 13:48

Osmaniye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Düziçi'nde toprağa verildi

Osmaniye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Düziçi'nde toprağa verildi

Kaza ve ilk müdahale

Dün saat 19.00 sıralarında, Osmaniye'den Gaziantep istikametine seyir halinde olan 80 DM 178 plakalı hafif ticari aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeride geçtiği belirtildi. Araç, karşı yönden gelen S.K.K. yönetimindeki 80 AIB 231 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, otomobilde bulunan makine mühendisi Süleyman Körkü (26) ile eşi avukat Sevda Körkü (26) ve hafif ticari araçta bulunan Mehmet Toy (77)'un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze işlemleri ve yaralıların durumu

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Toy'un, eniştesiyle birlikte Osmaniye'deki akrabalarının cenaze programından döndüğü öğrenildi. Toy'un cenazesi Yarbaşı Beldesi Karaçarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Süleyman ve Sevda Körkü çiftinin Osmaniye'de ikamet ettikleri ve aile ziyareti için geldikleri kentten dönüş yolunda kazaya karıştıkları belirtildi. Çiftin araçta bulunan 39 günlük kız bebek kazadan yaralı olarak kurtarıldı; tedavilerinin hastanede sürdüğü bildirildi. Süleyman ve Sevda Körkü'nün cenazeleri Düziçi Yeni Mezarlığı'nda defnedildi.

Soruşturma

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, kaza nedenine ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

MEHMET TOY CENAZESİ

MEHMET TOY CENAZESİ

SÜLEYMAN KÖRKÜ VE EŞİ SEVDA KÖRKÜNÜN CENAZESİ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.