Osmaniye’de malzeme deposunda yangın çıktı, itfaiye söndürdü

Kadirli'nin Erdoğdu köyünde bir malzeme deposunda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü; malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 12.07.2026 17:36
Güncelleme Tarihi: 12.07.2026 17:51

Osmaniye’de malzeme deposunda yangın çıktı, itfaiye söndürdü

Osmaniye’de malzeme deposunda yangın çıktı, itfaiye söndürdü

Kadirli ilçesine bağlı Erdoğdu köyünde hasar; can kaybı yok

Yangın, Kadirli ilçesine bağlı Erdoğdu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen nedenle bir malzeme deposunda yangın çıktı.

Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevlerin çevredeki evlere sıçramasını önledi; yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Depoda bulunan malzemeler kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE BİR MALZEME DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA...

OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE BİR MALZEME DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE ÇEVREDEKİ EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.

OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE BİR MALZEME DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.