Osmaniye'de Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluğu Osmaniye'de taraftarların konvoyları, meşaleleri ve güvenlik önlemleriyle kutlandı.

Yayın Tarihi: 09.05.2026 23:34
Güncelleme Tarihi: 10.05.2026 00:03

Osmaniye'de Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı

Osmaniye'de Galatasaray'ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Şehir merkezi ve Adnan Menderes Caddesi'nde yoğun kutlamalar

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi, Osmaniye'de de geniş çaplı sevinçle karşılandı.

Maçın son düdüğüyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar cadde ve sokaklara akın etti. Araçlarla oluşturulan konvoylar, kornalar eşliğinde şehir turu atarak kutlamaları sürdürdü.

Taraftarlar ellerinde Galatasaray bayraklarıyla Adnan Menderes Caddesi başta olmak üzere kent merkezindeki işlek noktalarda toplandı. Toplananlar marşlar söyleyip meşaleler yaktı; bazı taraftarların araçların üzerine çıkarak tezahürat ettiği gözlendi.

Kutlamalar sırasında renkli görüntüler oluşurken, güvenliğin sağlanması amacıyla emniyet ekipleri yoğun kutlamaların yaşandığı bölgelere yönelik önlemler aldı.

OSMANİYE’DE GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLANDI

OSMANİYE’DE GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLANDI

OSMANİYE’DE GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLANDI

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.