Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ortalığı kızıştıracak konut kredisine imza atıldı! Sarı panjur konut kredisine başvuran başvurana

Konut kredisi almak isteyenlere müjdeli haber Vakıfbank Sarı Panjur konut kredisi ile verildi! Esnek ödeme imkanları sayesinde 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisine sahip olabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 17.12.2023 10:08
Güncelleme Tarihi: 17.12.2023 10:08

Ortalığı kızıştıracak konut kredisine imza atıldı! Sarı panjur konut kredisine başvuran başvurana

Ev sahibi olmak için konut kredilerini araştıran vatandaşlara, bir haberde Vakıfbank'tan verildi. Vakıfbank’ın başlatmış olduğu Sarı Panjur konut kredisi ile vatandaşlar esnek ödeme imkanlarıyla konut kredisine sahip olabilecekler. Bu krediye SMS yöntemiyle ya da en yakın şubeden başvurmak mümkün. İşte Vakıfbank Sarı Panjur konut kredisinin tüm detayları...

SARI PANJUR KONUT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Sarı Panjur konut kredisi ile Vakıfbank, uygun faiz oranlı kredileri ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunuyor. 120 aya varan vade seçenekleri ile vatandaşların yüzünü güldüren Sarı Panjur konut kredisi; eşit anaparalı, eşit taksitli ve azalan taksitli alternatifler ile planlama imkanını beraberinde getiriyor. Bu kampanya sadece yeni konut alımları için sunuluyor.  Ek olarak kredili hayat sigortası yaptırmakta kampanya kapsamında zorunlu.

SARI PANJUR KONUT KREDİSİ

VAKIFBANK SARI PANJUR KONUT KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Vakıfbank konut kredisine başvuruda bulunmak istiyorsanız; dilerseniz SMS yöntemiyle dilerseniz de en yakın Vakıfbank şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. SMS ile başvuru yapabilmeniz için yazacaklarınızın arasında birer boşluk bırakarak konut, T.C. kimlik no, aylık gelirlerinizi yazarak 5724’e SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz hemen sizlerde Vakıfbank Sarı Panjur konut kredisine uygun olup olmadığınızı SMS yöntemi ile öğrenebilir ya da direk olarak sizlere en yakın şubeleri ziyaret ederek kredi sahibi olabilirsiniz.